assetsassets

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Östgöta Nation. Nedan hittar du också svar på många av de vanligaste frågorna.

assets
Kontaktformulär

Med vårt kontaktformulär får du enkelt kontakt med rätt person direkt. Med formuläret kan du även skriva till oss anonymt.

Öppna formulär
assets
E-post

Föredrar du istället att skicka mail behöver du gå igenom vilka anvsvarsområden som gäller för respektive kontakt.

Visa mail
assets
Expeditionen

Vill du hellre besöka oss på plats? Kom och prata med oss på Expen!
Vardagar 12-13
Torsdag och lördag 17-18

Hitta hit

Vanliga frågor

Har ni förköp kvar till veckans klubb?

Gå in på STUK och kika om det finns förköp kvar, alternativt maila [email protected] om ni är ett större sällskap.

Jag tappade bort något på klubben, har ni en lost and found?

Kom in på expen och fråga, alternativt maila [email protected]

Hur skriver jag in mig?

Under de första veckorna av varje termin har nationerna inskrivningsperiod. För att bli medlem är du varmt välkommen att svänga förbi nationen 10-18 vardagar samt 17-18 på lördagar och skriva in dig hos oss. Du behöver en legitimation och ett registreringsintyg och är det några problem hjälper våra förmän gärna till.

Jag missade inskrivningen men vill fortfarande bli medlem, hur gör jag?

Inga problem! Efter inskrivningsperioden är över hjälper vi gärna till att skriva in dig under våra expeditionstider, 12-13 på vardagar samt 17-18 torsdagar och lördagar. Har du av någon anledning svårt att ta dig till nationen när inskrivningsperioden är över kan vi även skriva in dig digitalt. Då mejlar du [email protected] tillsammans med en bild på ditt ID och registreringsintyg.

Jag är medlem i en annan nation, kan jag bli medlem hos er ändå?

Är det din första termin i Lund så kan du byta nation hur många gånger du vill. Om du inte är ny medlem i studentlund, utan varit medlem i nation tidigare terminer kan du byta nation innan du har betalat din terminsräkning. Vill du ha hjälp med detta är det bara att du svänger förbi nationen under expeditionstider 12-13 på vardagar samt 17-18 torsdagar och lördagar, eller mejlar [email protected]

Jag har betalat fakturan till studentlund, kan jag byta nation ändå?

Tyvärr inte. Du kan bli stödmedlem hos oss, och få ta del av liknande förmåner. Ett stödmedlemskap kostar 100 kr, och du får företräde i kön, företräde vid biljettsläpp, möjlighet att köpa fler biljetter vid biljettsläpp och du får gå på våra interna sittningar.

Vad är skillnaden mellan en kår och en nation?

I Lund har kårerna i uppgift att bevaka studenternas intressen gentemot universitet. Medan kårerna bedriver studiebevakande verksamhet bedriver nationerna studiesocial verksamhet. Det är alltså nationerna som erbjuder klubbar, pubar, luncher, baler, och annan social verksamhet för studenter utanför studierna.

Jag har en annan fråga, hur kommer jag i kontakt med er?

kontaktssidan kommer du i kontakt med oss! Du är också alltid välkommen förbi nationen under expeditionstider, 12-13 på vardagar och 17-18 på torsdagar och lördagar.