Ostrochorus - Östgöta Nations kör i Lund!

Ostrochorus är nationens alldeles egna studentkör. Kören bildades 1982 i nationens gillestuga för underhållning på interna fester men är numera ett uppskattat inslag på alla möjliga tillställningar i och utanför Lund, såväl studentikosa sittningar som vigslar och företagsfester. Varje termin sjunger kören på nationens större sittningar, däribland novischfesten, balen, Punschfesten och Första maj-lunchen, och anordnar däruöver egna konserter och turnéer.

Kören sjunger alltifrån dryckesvisor och klassiskt till pop och rock, inte sällan om de fagra östergyllen. På körens Spotify får man ett smakprov på denna saliga blandning. Kort och gott: Pärt, punsch och party!

Som körmedlem räknas man som aktiv medlem på nationen vilket ger tillgång till nationens alla förmåner, bl.a. tidigare biljettsläpp, rabatterade matpriser och gratis inträde till alla klubbar. Körsmedlemmar har lyxen att både gå på nationens sittningar och uppträda på dem - bättre blir det inte!

Ostrochorus söker nya medlemmar varje termin! Auditions hålls i början av varje termin genom antagningsprov. Under terminen hålls ett prova på-rep i gillestugan som är öppet för alla som är intresserade! Nästa öppna rep är den 10 april kl 19-21. Håll utkik på sociala medier för information om kommande inprovningar och prova på-rep!

Kören repar på tisdagar kl 18:30-21:00 i Mikaelssalen på Kraftstorg 12A i Lund, ett stenkast från Östgöta Nation.

Mer information om kören och inprovningarna finns på körens hemsida . Det går också bra att kontakta körens förman direkt via [email protected]

Följ kören på sociala medier för att få uppdateringar om kommande konserter samt datum för inprovningar! Ostrochorus finns på både Instagram och Facebook .